Zboară puiule, zboară! A fost dat în judecată de propriii părinţi pentru că nu vrea să se mute din casă

0
457

Doi părinţi din Syracuse, New York îşi dau în judecată fiul de 30 de ani, pentru a-l determina să se mute din casa părintească, conform BBC.

Christina şi Mark Rotondo spun că i-au dat fiului lor Michael cinci preavize în ultimile luni, ca să plece cât se poate de curând. De asemenea, l-au asigurat că îl vor ajuta, dacă se va muta. Ca să-l determine pe tânăr să facă acest pas, oamenii i-au oferit 1.100 de dolari, însă oferta nu le-a fost acceptată.

Fiul lor a spus că, din punct de vedere legal, nu a primit suficient timp pentru a elibera casa şi că această decizie a părinţilor reprezintă o răzbunare. Se pare că motivul gestului extrem are legătură cu lipsa de responsabilitate a bărbatului: acesta nu plăteşte chirie şi nici nu-şi ajută părinţii la treburile casnice. Vecinii din zonă iau partea părinţilor, unul dintre ei declarând pentru News 8:

„A venit vremea. Are 30 de ani. Şi nu plăteşte chirie. Trebuie să devină independent.” Familia Rotondo va ajunge la tribunal la sfârşitul acestei luni, chiar înainte ca Michael să împlinească 31 de ani.

Loading...