Viorica Dăncilă, așteptată de protestatari la Iași. Mesajul afișat: „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie”

0
85

Premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptată la Iași de câțiva protestatari care au afișat un banner inscripționat „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie”. Protestatarii au strigat „hoții” și „criminalii”.

Premierul Viorica Dăncilă participă la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Iași, după care urmează să aibă o întâlnire cu primarii.

Conferință de presă susținută de Viorica Dăncilă, președintele PSD și premierul României, Mihai Fifor, secretarul general al PSD, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, și Maricel Popa, președintele Organizației Județene Iași a PSD, la Iași

Publicată de Partidul Social Democrat pe Vineri, 16 august 2019

Dăncilă a fost aşteptată la Iași de câțiva protestatari care au afișat un banner cu mesajul „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie”. Protestatarii au strigat „hoții” și „criminalii”. De asemenea, un bărbat a strigat „analfabeto” și ”la pușcărie cu voi”.

Înaintea Comitetului Executiv Județean al PSD Iași, Dăncilă s-a întâlnit cu reprezentanții unor organizații de la Iași care promovează construcția autostrăzii A8.

Recent, primarul Iașului, Mihai Chirica, scria pe Facebook un mesaj adresat Vioricăi Dăncilă în care făcea referire la vizita anunţată de premier, manifestându-și speranța că Dăncilă va fi prezentă în oraș pentru a-și „lua adio de la votul ieșenilor”.

Viorica Dăncilă, turneu electoral cu elicopterul în Moldova, singura regiune fără autostradă
Pentru turneul electoral din Moldova, singura regiune din țară fără nicio autostradă, Viorica Dăncilă a ales să se deplaseze cu elicopterul. Premierul este însoțit de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Potrivit stirisuceava.net, Viorica Dăncilă a plecat de la Suceava spre Iași, joi după-amiază, cu un elicopter privat, după ce și-a anulat vizita programată în Botoșani.

Loading...