Un politist care a stat alaturi de Dinca rupe TACEREA si face dezvaluiri ! Cine este, de fapt, CRIMINALUL care a ingrozit Romania: „Nu este…

0
448

Au trecut 25 de zile de la cazul Caracal, iar polițiștii încă adună probe în curtea principalului suspect, criminalul Gheorghe Dincă. Sub protecția anonimatului, un polițist a vorbit despre ce înseamnă ancheta pe care o face în toate aceste zile. El povestește cum este să lucrezi cu Dincă și cum arată curtea în care se produce ancheta.

Mărturia unui polițist despre ancheta din Caracal și Gheorghe Dincă
Polițistul a vorbit pentru Antena 1 și i-a făcut un profil lui Gheorghe Dincă: „Stă cocoşat tot timpul. Stă aşa ghebos, aplecat. Este autoritar. Vorbeşte cu un ton mai sus decât interlocutorul lui”, a povestit omul legii, arătând că criminalul nu este tocmai un om de încredere și că nu poți să îți pui bazele în spusele lui: „E mincinos. E un om rece. Iar faţă de femei inspiră teamă. Are o privire răutăcioasă. Nu ştiu cât l-aţi putut filma voi. Dar e un om masiv. Are 1,90 şi 120 de kilograme. E masiv”.

Cele spuse de polițist confirmă faptul că Gheorghe Dincă este un caracter extrem de dificil. De altfel, Dincă a ales să facă scandal după gratii, pe motiv că primește apă de la robinet și pentru că nu are acces la televizor.

Cum merge ancheta din curtea lui Gheorghe Dincă
Polițiștii au dat peste cap curtea lui Gheorghe Dincă, un lucru destul de dificil: „Să stai 9-10 ore îmbrăcat într-un costum din plastic într-o căldură amestecată cu un miros greu… nu a fost uşor. Dar mi-am făcut datoria. Am luat centimetru cu centimetru toată casa. Am găsit la un loc, amestecate, gunoaie, haine, fiare, probe. A trebuit să le luăm pe fiecare la mână şi să le alegem, ce aruncăm ce adunăm. Chiar şi o hărtie, care iniţial pare a fi un gunoi, poate fi o probă. Fiecare obiect colectat a fost fotografiat, ambalat şi trimis la analize. Grămezi întregi de haine. O mizerie şi un jeg…”, a mai spus omul legii, pentru sursa citată.

Loading...