Un Bărbat luat la ocazie, spune că a fost bătut crunt şi lăsat fără bani: „Să bage autobuze, să nu îşi mai bată joc de navetişti”

0
230

Un bărbat care a apelat la un taximetrist ilegal a avut parte de o seară de coşmar. Şoferul nu numai că nu l-a dus la destinaţie, dar se pare că l-ar fi şi bătut crunt şi i-ar fi furat şi toţi banii pe care îi avea la el. Poliţia l-a prin pe agresor şi a recuperat şi banii.

Victima, un bărbat din Pietrari, ar fi vrut să ajungă acasă, pentru că transportul public nu mai funcţiona la acea oră. A apelat la un taximetrist de ocazie. Totul s-a întâmplat în gara din Târgovişte. Clientul a fost bătut şi deposedat de toţi banii pe care îi avea la el: 530 de lei. „M-a bătut. Mi-a luat 530 de lei. M-am urcat în autogară. Nu îl ştiam”, a povestit victima.

Şoferul acuzat nu recunoaşte nimic din cele întâmplate. Poliţia însă îl cercetează pentru lovire şi furt. Chiar şi după cazul de la Caracal sunt multe persoane care încă apelează la „ocazie”. De fapt, vorbim de fenomenul taximetriei ilegale, care este total nesigur şi periculos. „Să bage Grigore autobuze, să nu îşi mai bată joc de navetişti, pentru e program duminical, dar omul lucrează. Ruşine să îi fie. De exemplu noi la Ocniţa ne suim la cei pe care îi cunoaştem. Eu de regulă nu merg la ocazie. După cazul de la Caracal bineînţeles că îmie teamă”, ne-a povestit o femeie. Dacă cele semnalate se vor dovedi a fi adevărate, taximetristul de ocazie riscă să ajungă la închisoare

„În urmă cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti, sprijiniţi de poliţiştii de la Poliţia Municipiului Târgovişte, s-a stabilit faptul că bărbatului de 50 de ani, care ar fi sesizat pe 112 faptul că a fost deposedat prin violenţă de o sumă de bani,de către un bărbat care l-a luat la ocazie, i-ar fi căzut din buzunar de fapt banii (150 de lei) pe bancheta din spate a autoturismului.

Conducătorul auto care efectua transport de persoane ilegal, a fost sancţionat contraventional şi faţă de acesta a fost dispusă măsură complementară a reţineri certificatului şi plăcuţelor cu nr. de înmatriculare. Bărbatul care a alarmat fals la SNUAU 112, a fost sancţionat contraventional cu suma de 1000 lei”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Loading...