ULUITOR! Cum s-a transformat Petre Roman de dragul soției tinerele!

0
419

Are 73 de ani, dar se îmbracă și arată ca un adolescent. Petre Roman s-a transformat radical de dragul soției tinerele. Are părul vopsit și nu se sfiește să poarte maieuri și pantaloni scurți mulați.

Ce nu face dragostea din om! Pe Petre Roman cu siguranță că l-a schimbat. Ca să fie în tendințe și mereu pe placul soției sale, Silvia Chifiriuc, mai tânără cu 25 de ani, fostul politician a umblat în primul rând la ținută. Nu mai poartă haine sobre, costume și pulovere închise la culoare, ca atunci când era însurat cu Mioara Roman (79 de ani), ci își face apariția în combinații casual, vesele și chiar îndrăznețe.

Ultima fotografie în care Petre Roman apare cu Silvia (48 de ani) a fost făcută în acest sezon estival la mare. Ea poartă o rochie albă, lejeră, asortată cu o pereche de sandale comode, în timp ce el, deși are 73 de ani, a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți, cu un maieu negru și a încălțat niște mocasini negri din piele. Nu i-a păsat că nu are brațe și picioare lucrate la sală, atâta timp cât s-a simțit tânăr.

Bunicul a două nepoate a avut grijă ca rucsacul să se asorteze perfect cu ținuta în negru și gri. Și cu alte ocazii, fostul premier a apărut la brațul Silviei la fel de tineresc îmbrăcat, cu pulovere roz și adidași roșii sau cămașă de in ori tricouri polo.

Petre Roman poartă tot timpul ținute colorate și la modă, alese de soția lui

Petre Roman poartă tot timpul ținute colorate și la modă, alese de soția lui

Loading...