Sfâșietor! A aflat că are cancer, și-a cumpărat și locul de veci, iar acum așteaptă să… Leonard Miron, momente cumplite

0
326

Amicii au aflat că Leonard Miron este pregătit de toate, fie ele bune sau rele. Fostul prezentator de televziune, care este stabilit în Anglia, are deja pregătit locul de veci. Ce i-a transmis o amică atunci când a aflat de vestea macabră?

Miron și-a pregătit locul de veci, după ce a aflat că are cancer
Leonard Miron se pare că este un om extrem de precaut, atsfel că, după ce a aflat cumplita veste că suferă de cancer, și-a pregătit locul de veci într-un cavou. Fostul prezentator de televiziune este stabilit în Anglia de ani buni și este director de croazieră în cadrul unei companii. Nu cu mult timp în urma a făcut o vizită scurtă în Pitești, orașul său natal, pentru a rezolva niște treburi. „Agenda zilei: agenţi imobiliari, doctor, cimitir, acte, taxe, copii chei şi dureri de cot… literalmente”, a postat Miron.

De asemenea, tot atunci a trecut și pe la cimitir, unde s-a recalculat la cavoul familiei, loc în care se odihnesc mama sa și rudele acesteia. „Am petrecut ceva timp alături de ai mei şi am realizat că locul meu e încă liber. Nu e nici o grabă!” , a mai glumit Leonard Miron, care are și el un loc deja pregătit în cavou. De asemenea, vedeta a susținut că nimeni n-ar trebui să urască și să se chinuie, astfel că la final tot acolo ajungem cu toții. O amică i-a transmis mai apoi, după ce a luat la cunoștință vestea, să se odihnească în pace atunci când va fi nevoie, dar până atunci să fie sănătos și vesel, așa cum îl știu toți cei care îl înconjoară.

„Sunt atât de rău și păcătos”
Verdictul medicilor i-a schimbat complet viața lui Miron, dar specialiștii au descoperit devreme acest lucru, astfel că a putut fi salvat. Vedeta de televiziune a primit în 2018 diagnosticul de cancer pancreatic, moment în care a decis să-și schimbe viața total. S-a lăsat de fumat, s-a relaxat și a decis să se bucure mult mai mult de lucrurile pe care le întâmpină. Acesta a mai subliniat și faptul că nu a făcut cimioterapie, pentru că nu dorea să-și distrugă organismul, așa că a apelat la un tratament revoluționar din Londra, unde tumora este radiată total.

„Chiar mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încât nici cel de Sus nu mă vrea, nici cel de Jos. Vorbeam cu Iuliana (n.r. – Marciuc), la petrecerea de ziua mea am avut invitaţi cărora, cu gândul, cu vorba, cu fapta, le-am făcut rău cândva”
Leonard Miron

Loading...