S-au sărutat pentru prima dată în ziua nunții, după aproape 5 ani de relație. Ce a motivat tinerii să facă jurământul castității

0
454

Ireal pentru lumea în care trăim și cu toate acestea, Maggie și Drew nu au depășit niciodată limita unei îmbrățișări în aproape cinci ani de relație. Au jurat să rămână curați la trup și suflet până vor fi recunoscuți de Dumnezeu.

Ceea ce a convins cuplul să depună un jurământ al castității a fost dragostea pentru Dumnezeu. Cei doi fac parte dintr-o comunitate creștină care urmează întocmai sfintele legi ale Bibliei și nu le încalcă pentru nimic în lume. ”Am știut din primul moment că suntem destinați unul altuia, am simțit cum Dumnezeu ne proteja și lucra în favoarea noastră”, a declarat Maggie cu emoție, înainte de nuntă

Timp de aproape cinci ani, cea mai îndrăzneață formă prin care își exprimau afecțiunea a fost îmbrățișarea. Ajunși în fața altarului, imediat după ce au fost declarați soț și soție, tinerii aproape că au ezitat să trăiască clipa primului sărut, la care au fost martori câteva zeci de invitați.

De asemeni, Maggie și Drew au dedicat nunta Domnului prin diverse gesturi pe care le-au făcut pentru a mulțumi divinității că sunt fericiți. Au cântat muzică religioasă, iar mirele și-a spus jurămintele în tonul muzicii bisericești, menționând în mesajul său și de Dumnezeu, pe lângă dragostea etenă pe care a jurat-o iubitei. ”Promit să am grijă de tine. Cred că Dumnezeu astăzi ne-a adus aici împreună, așa că zâmbește draga mea căci acum e timpul să visăm”, au fost cuvintele cu care Drew a pus verigheta pe degetul miresei.

Loading...