Poliția, despre cazul Ilie Năstase: Era aproape de comă alcoolică. Cum să îl trateze colegii noștri? Să își scoată cascheta și să spună ne scuzați că v-am oprit?

0
35575

În scandalul mediatic iscat de întâmplarea cu Ilie Năstase, acuzați în media de faptul că filtrul din nordul Bucureștiului e organizat din motive financiare, într-o strânsă legătură cu personalul restaurantelor din zonă, polițiștii ripostează prin vocea președintelui Federației Sindicale a Polițiștilor SED LEX, care a intervenit, prin telefon, la Antena 3.

”Ar trebuie să lămurim ceea ce se întâmplă în astfel de cazuri. Nu putem să tratăm diferit în funcție de persoana care se află la volan. Dacă se întâmpla un accident de circulație, noi eram vinovați.

Să înțeleagă opinia publică, domnul Ilie Năstase, în momentul în care a suflat în etilotest avea 0,55, era aproape de comă alcoolică. Cum să îl trateze colegii noștri? Să își scoată cascheta și să spună ne scuzați că v-am oprit?

Ilie Năstase trebuie să dea un exemplu tineretului din România. Așa, ce să învețe de la el? Nu contează persoana. Legea trebuie aplicată pentru toată lumea”, a declarat Florin Vîlea

Loading...