Oana Radu e disperată! E vorba despre iubitul ei care a fost stropit cu benzină și apoi incendiat: ”Îi vor amputa un picior”

0
175

Oana Radu este tare nefericită de când iubitul ei a fost la un pas să își piardă viața. Acum se află internat în spital.

Oana Radu trăiește unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Este vorba despre iubitul ei, care a fost pus într-o situație la limită. Iubitul ei a fost stropit cu benzină și incendiat. Veștile nu sunt tocmai bune. Din ceea ce a povestit pe instastory, Oana Radu susține că e foarte probabil ca unul dintre membrele inferioare ale iubitului ei să fie amputat.

„Este tragic. Trăiesc cea mai grea prioadă din viaţa mea. Nu cred că va exista vreodată ceva mai greu de atât. Trăiesc o tragedie, un coşmar. Se pare că îi vor amputa un mebru inferior. Nu mă interesază, vreau doar să trăiască, să fie bine. El este la spitalul Floreasca, este îngrijit foarte bine. Când spuneţi o rugăciune, vă rog să spuneţi şi pentru el. Îmi doresc doar să-şi revină şi să vină acasă pentru că mereu m-a susţinut”, a spus Oana Radu.

În cursul zilei de marți, atuoritățile au fost sesizate în legătură cu un bărbat care stropea cu benzină persoanele dintr-un bloc din Craiova, dar și pe trecători. Echipajele de poliție, luptătorii SAS, jandarmii și pompierii s-au mobilizat și l-au prins pe infractor. Bărbatul are 32 de ani, conform IPJ Dolj.

„În cauză au fost demarate cercetările pentru lămurirea stării de fapt şi a dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a anunțat IPJ Dolj.

Loading...