O frumoasa lectie despre existenta lui Dumnezeu! “Un mosneag, care pana mai ieri nu credea deloc in Dumnezeu si femeia lui se chinuia sa-l traga la biserica vine intr-o zi la mine si…”Continuarea e MEMORABILA!

0
5085

“Un mosneag, care pana mai ieri nu credea deloc in Dumnezeu si femeia lui se chinuia sa il traga la biserica, vine intr-o zi la mine cu un predicator baptist care sa ma convinga pe mine ca ei au adevarul:

-Buna ziua!

-Doamne ajuta! Dar de ce ati venit la noi fratilor?

-Am venit sa va aratam adevarul! a raspuns sectantul. Dumneavoastra stati aici in manastire si nu stiti nimic. Eu am studii in Elvetia, in Anglia, am cutare si cutare…

-Da? Cine te-a adus aici? Tu ai auzit ca aici este o stana? Si eu sunt ciobanul? Dar si cainii stau de paza la aripa? La stana mai sunt si caini, iar voi sunteti lupi imbracati in piei de oi. Ati intrat in stana, dar nu iesiti cu blana sanatoasa de aici…

-Cum dar?

-Stai asa. Esti predicator?

-Da, am doctoratul in Londra. Am…

-Cati ani au fost de la Adam pana la potop?

-Cred ca au fost 1500 de ani…

-Prost ai raspuns, doctorandule! De la Adam pana la potop au fost 2161 de ani!

-Unde scrie?

-Nu cauta Biblia! Eu am radacina Bibiliei.Cati ani au fost de la Adam pana la Avraam?

Tacea predicatorul.

-Vezi ca nu stii? Dar cati feciori a avut Avram?

Dupa ce i-am spus si i-am aratat din Sfanta Scriptura , el s-a ridicat si a spus “buna ziua” si a plecat, si nu a mai zis nimic ca ii era rusine ca s-a biruit.

Fratilor, adevarat va spun voua:

Acestia sunt Antihristi, sa nu va luati niciodata dupa ei. Nu dati crezare oricarui duh, ci cercati duhurile daca sunt de la Dumnezeu; pentru ca multi prooroci mincinosi au iesit in lume si vor sa insele oamenii si sa- abata de la dreapta credinta, sa-i duca in gheena”

Loading...