Lovitură pentru șoferi! S-a introdus o nouă taxă 10 lei pe zi sau 1900 lei pe an. Ce parere aveți despre noua lege?

0
478

Taxa pentru șoferi! Măsuri dure pentru cine conduce în București Gabriela Firea a anunțat în această dimineață noi măsuri drastice. Șoferii din Capitală vor trebui să aibă vinietă pentru intrarea în București și este INTERZIS pentru mașinile Euro 1 și Euro 2.

Taxa pentru șoferi! Măsuri dure pentru cine conduce în București, anunțate de primarul Capitalei! Este vorba despre vinietă pentru intrarea în București
De la 1 ianuarie 2020 Gabriela Firea dorește să impună câteva măsuri dure pentru șoferii din Capitală: mașinile care nu sunt înmatriculate în Bucureşti sau Ilfov vor putea intra în București doar după ce plătesc vinietă. Autovehiculele sub Euro 3, indiferent unde sunt înmatriculate, nu vor avea acces în centrul Capitalei.

„Autoturismele care nu sunt înmatriculate în București și zona metropolitană, adică județul Ilfov, la momentul pătrunderii în Capitală, vor trebui să facă dovada că și-au achiziționat o vinietă pe București, Oxigen B unde B vine de la București, care va costa pentru o zi 10 lei, pentru un an 19 milioane. Celelalte intervale vor fi prezentate de către directorii de specialitate. Mă refer la mașini înmatriculate în celelalte județe și în alte țări, inclusiv Bulgaria”, a spus Gabriela Firea.

Totodată, mașinile sub Euro 3, indiferent unde sunt înmatriculate, nu vor avea acces în centrul Capitalei.

Loading...