Înfige câteva bețe de chibrituri, exact ca în poză, în pământul din ghiveci și vezi ce se întâmplă peste câteva zile. Cu siguranță vei aplica metoda asta mereu!

0
653

Recunoastem: iubim plantele de interior, acesta fiind si motivul pentru care suntem mereu in cautarea unor noi trucuri care sa ne ajute sa ne bucuram de plante frumoase si sanatoase. Astazi, discutam despre un truc pe cat de atipic, pe atat de eficient. Astfel, citeste in continuare pentru a afla ce se intampla daca infigi bete de chibrituri in pamantul din ghiveci si, desigur, de ce este indicat sa faci asta.

Cu siguranta ti s-a intamplat si tie cel putin o data ca o planta sa se vestejeasca, chiar daca o ingrijeai asa cum o faceai de obicei. Adesea, acest lucru se intampla din cauza unor insecte minuscule care ataca solul din ghiveci si radacina plantelor, fara sa lase urme vizibile ochiului nostru.

O modalitate foarte simpla prin care poti scapa de ele este sa infigi in pamant mai multe bete de chibrit noi, cu capatul de aprindere in jos. Dupa doar cateva zile, vei observa ca insectele vor disparea gratie sulfului si fosforului de pe capatul chibritului, care nu le permite dezvoltarea.Betele trebuie infipte la aproximativ 2 cm de la marginea ghiveciului, iar dupa 2 zile, acestea trebuie inlocuite.

Loading...