Încă DOUĂ VICTIME ale lui Dincă. Două femei au dezvăluit că au fost abuzate de monstrul din Caracal. Au depus plângere împotriva lui Gheorghe Dincă

0
125

După ce o femeie în vârstă de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Poliție din Olt o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă în care îl acuză pe acesta că a violat-o și lovit-o, alte două femei au mers la poliție pentru a-l reclama, transmite România TV.

Cele două au declarat că ar fi fost abuzate de monstrul din Caracal în urmă cu 10 ani. Atunci, fetele erau în grija lui Dincă, pentru că părinții lor erau la muncă pentru acesta, iar ele au rămas cu el, acasă. Dincă a profitat și le-a abuzat, conform spuselor acestora.

Ancheta de la casa lui Gheorghe Dincă este în plină desfășurare. Aparatură specială pentru scanarea solului a fost folosită pentru cercetări la casa din Caracal, unde se caută probe pe care bărbatul le-ar fi putut îngropa sub pământ sau în gropile betonate.

La cercetările din casa și curtea sa participă și Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a ars cadavrele.

Loading...