Impresionant! Omagiul printului Harry adus prințesei Diana. Ce a făcut mirele in memoria mamei lui

0
2256

Printul Harry a facut un gest impresionant ca omagiu adus mamei lui, invitand familia printesei Diana la nunta regala.
Printul Harry i-a invitat la nunta pe cei trei frati ai mamei lui, Diana, ca un omagiu adus regretatei printese care a murit in 1997. Mirii au facut si alte gesturi simbolice care sa le aminteasca de printesa Diana.

Dupa ce s-a asigurat ca mama sa ia parte la logodna, adaugand doua dintre diamantele ei la inel, printul Harry a vrut sa fie convins ca amintirea printesei Diana nu va lipsi nici de la nunta. De aceea i-a implicat in marele eveniment si pe membrii familiei din partea mamei sale.
Una dintre matusile tanarului print va tine un discurs la finalul ceremoniei religioase din capela St. George.

“Este atat de important pentru mine sa stiu ca este alaturi de noi si ca am putut sa-i cunosc matusile, oameni care au fost atat de importanti pentru mama lui”, a spus Meghan Markle, potrivit observator.ro.

Actrita americana a stiut de la inceput cum va arata buchetul ei de mireasa. Meghan Markle a facut un gest extraordinar in memoria Dianei si a ales trandafirii albi, florile preferate ale printesei inimilor.

Este de asteptat ca logodnica printului Harry sa foloseasca si iedera, simbol al fidelitatii, prieteniei si al afectiunii, asa cum au facut Diana si ducesa de Cambridge.

In ziua nuntii ei cu printul Charles, Diana a purtat nepretuita diadema Spencer, ce are un design elaborat si care se afla in familia sa din perioada reginei Victoria.

“Diana a murit la 36 de ani, Meghan intra in scena la 36. Intr-un fel, ea a preluat stafeta de la printesa Diana. Este eleganta, plina de farmec, un spirit filatropic”, a spus Andrew Morton, biograful printesei Diana.

Loading...