Ignoranța ucide! Ce au putut să facă un tată și fiica lui la mare, la Eforie! Salvamarul i-a salvat în ultimul moment din ghearele morții

0
227

Ignoranța ar fi putut să ucidă! Un tată și fiica lui au fost salvați în ultimul moment din ghearele morții!

Din ce în ce mai multe persoane ignoră steagul roșu ridicat la malul mării, când marea este furioasă. Chiar dacă steagul este arborat, turiștii nu se tem de valurile care i-ar putea înghiți în câteva secunde și i-ar putea ucide pe loc.

Marți, la Olimp, steagul roșu a fost ridicat. Însă oamenii nu au ținut cont de el. Astfel, un tânăr în vârstă de 24 de ani este de negăsit după ce a fost tras de curenți în larg. La Eforie, salvamarii au scos zeci de persoane din mare, pentru a nu se îneca. Tânărul de 24 de ani din Târgu Jiu a fost văzut de un bărbat că se zbate în valuri, însă nu a reușit să ajungă până la el.

„A intrat în apă şi l-a dus mai în larg, se vedea capul puţin. Şi după nu s-a mai văzut. S-a dus cineva după el, dar erau valuri mari, curenţii puternici şi s-a reîntors”, a spus un martor.

Un tată și o fiică au fost la un pas să-și piardă viața în apele tulburi ale Mării Negre, la Eforie, după ce s-au avântat în larg pe un colac și au fost trași de curenți. Un salvamar a venit pe skyjet și i-a salvat în ultima clipă. În nebunia generală, nemulţumit că e oprit să se avânte în larg, un bărbat a lovit un salvamar. Poliţiştii chemaţi în ajutor îl cercetează acum. Şapte persoane s-au înecat pe litoral de la începutul sezonului estival.

Loading...