Gheorghe Dincă a mai recunoscut o faptă. Cine este victima și ce le-a zis anchetatorilor

0
261

Gheorghe Dincă a mai recunoscut o faptă! Criminalul din Caracal a mai recunoscut un viol pe care l-a săvârșit asupra unei femei de 49 de ani! Se pare că în ultimul timp criminalul este mai cooperant cu anchetatorii și începe să vorbească.

Gheorghe Dincă a mai recunoscut o faptă
Individul le-a spus ofițerilor care l-au interogat că a abuzat sexual o femeie de 49 de ani, chiar în casa lui. Dincă a mărturisit că a ademenit-o în curte sub pretextul că va primi de lucru, însă acesta a profitat de ea. Femeia a fost căutată de polițiști, iar aceasta le-a povestit totul. A recunoscut că nu a depus plângere de frică. Marți însă a mers și a depus o plângere penală.

Ancheta continuă în casa ororilor din Caracal, unde se presupune că au fost ucise cel puțin două fete! Procurorii au adus în curtea lui Gheorghe Dincă un scanner care folosește o tehnologie de ultimă oră, cu ajutorul căruia pot fi găsite rămășițe umane aflate chiar și la 5 metri sub pământ!

Gheorghe Dincă a violat o femeie de 49 de ani
Aparatul se pare că a dat roade și le-a indicat anchetatorilor cinci zone în care straturile de pământ par a fi deranjate. Acolo probabil că urmează să sape zilele acestea anchetatorii, care speră să găsească noi indicii în cazul fetelor pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât.

În noaptea de miercuri spre joi, Luiza Melencu a fost activă pe Whatsapp. O colegă de școală de-a fetei a vpzut că Luiza a părăsit grupul școlii și a sunat-o pe mama fetei pentru a-i spune. Specialiștii spun că telefonul fetei a fost folosit de cineva, sau cartela a fost introdusă într-un telefon. Acest lucru însă le-a adus o rază de speranță membrilor familiei fetei dispărută din luna aprilie, care speră ca fiica lor să fi fost doar răpită.

Loading...