Explozia unei tigari electonice ucide un om in Florida

0
613
Orange County Fire Authority spokesperson Capt. Steve Concialdi holds the broken pieces of a modified electronic cigarette that exploded in Chris Brookins' hands. During a press conference, Brookins recounts the incident on Tuesday morning in Santa Ana after he was burned by an exploded electronic cigarette late Sunday night. ////ADDITIONAL INFO: - 05.ecigexplosions.ks - Day: Tuesday - Date: 3/10/15 - Time: 9:39:34 AM - Original file name: _KSA9878.NEF - KEN STEINHARDT, ORANGE COUNTY REGISTER -- Chris Brookins, 29 and Sean Schoepflin

Cel putin 2 bucati dintr-o tigareta care a explodat au ajuns in capul unui barbat si 80% din corpul lui a fost ars.
Pe data de 5 mai 2018 Tallmadge D’Elia a fost gasit mort in casa din St Petersburg, dupa ce tigara electronica i-a explodat in fata, fragamente din dispozitiv perforandu-i craniul si dand foc casei.

Pompierii au fost anuntati de un vecin ca din casa lui D’Elia ieseau flacari pe geam. Dupa ce au stins focul, pompierii au declarat ca mare parte a corpului era acoperit de arsuri si suspectau ca tigara electronica era de vina din cauza ranilor suferite la cap.
Raportul autopsiei a confirmat banuiala pompierilor.

D’Elia fusese producator tv la CNBC inainte sa se mute la Petersburg pentru a lucra ca liber profisionist. Moartea lui a fost inregistrata ca accident datorita ranilor provocate de tigara electronica. Firma producatoare a tigarei era Smok-e Mountain.
Nu se stie clar de ce tigara a explodat deoarece aceasta se incarca cu baterii, incidentul exploziei acesteia parand a fi unicul. Mai tarziu, un raport al Adminstratiei departamentului de Pompieri a scos la iveala cel putin 195 de explozii ale tigarilor electronice intre 2009 si 2016.Dintre incidentele raportate 133 cauzasera rani usoare si 38 rani severe. Mai mult de jumatate din incidentele totale au provocat si foc in jurul lor.

Agentia federala a oferit recent un set de recomandari pentru siguranta:niciodata sa poarte dispozitivul electronic in buzunar, sa nu-l incarce noaptea sau sa o lase nesupravegheata, sa nu lase dispozitivul la soare sau in masina noaptea.

Loading...