Elena Udrea, interviu exploziv cu o săptămână înainte de sentința în Gala Bute: ‘Voi reveni în țară. Destinul meu e să conduc România’

0
571

Cu o săptămână înaintea sentinței, fostul ministru Elena Udrea crește suspansul verdictului din 5 iunie, anunțând pe toată lumea că se întoarce în politică, pentru a termina ”ce n-am reușit încă să fac”.

Marți, 5 iunie 2018, se va da sentința în cel mai răsunător dosar de corupție din sportul românesc: Gala Bute. Gazeta Sporturilor a trimis doi ziariști în Costa Rica, scrie Tolontan pe tolo.ro. Surprinsă de prezența ziariștilor români la 11.000 de kilometri de țară, Elena Udrea a acceptat dialogul, după mai multe zile de gândire.

„Din America Centrală, ea declară că Netflix i-a înaintat o propunere de film serial care ar face-o ”milionară în dolari”.

Despre redactorul-șef al Gazetei, Cătălin Tolontan, crede că ”face o mizerie în Gala Bute”.

Udrea spune că ”românii merită tot ce li se întâmplă!” pentru că ”nu înțeleg nimic și se lasă manipulați”!

Europarlamentarilor Cristi Preda și Siegfried Mureșan le transmite că ”ar trebui să vă fie rușine că ați ajuns acolo pe banii lui Pinalti de la Microsoft!”.

Ea afirmă că o condamnare pe 5 iunie ”ar fi un abuz inimaginabil” și crește miza verdictului de la Înalta Curte, anunțând că e convinsă că dosarul va fi trimis spre rejudecare.

Apoi va reveni, neîntârziat, în țară și în politică! Pentru că ”am convingerea că aș fi un președinte foarte bun pentru România””, scrie Cătălin Tolontan pe tolo.ro.

Loading...