Dumnezeu i-a dat o frumusețe fără pereche, dar și o soartă foarte grea! Cum a ajuns să arate Manuela Hărăbor, la 51 de ani. Una dintre cele mai frumoase femei de la noi este de nerecunoscut!

0
263

Manuela Hărăbor are un copil cu autism și este o mamă singură
Actrița a acceptat să vorbească despre viața ei la un post de televiziune și a mărturisit că fiul ei, Andrei, pe care l-a crescut singură, a fost diagnosticat cu autism. Femeia a precizat că tatăl lui Andrei îi plătește acestuia pensia alimentară.

„Andrei este un bărbat de 28 de ani, înalt, frumos. Cu un suflet de copil… câteodată şi de 4 ani, de 7 ani sau de 12 ani. Au fost nişte încercări din partea lui Dumnezeu…. Din când în când ne ajută(n.r. tatăl lui Andrei), trebuie să spun asta. Îi plăteşte lui Andrei o pensie alimentară de câţiva ani. Din punctul ăsta de vedere, atât cât poate, face.” – Manuela Hărăbor.

Femea a povestit experiența trăită în momentul în care a aflat că fiul ei a fost diagnosticat cu autism. Mama ei a fost cea care a ajutat-o să treacă peste momentele grele din viață.

„Eram studentă la actorie în anul 3. Am fost o familie unită, am învăţat din mers să fiu mamă. M-a ajutat mama foarte mult. Primele semnale au fost după vârsta de un an jumate. Până la doi ani am mers la toţi medicii pe care îi ştiam… Cunoştinţele despre autism nu erau…. Cu greu am ajuns să primesc un diagnostic, după au început căutari. Unde mergem, ce tratamente facem” – Manuela Hărăbor.

Norocul actriței a fost să dea peste o asistentă care a reușit să îl determine pe Andrei să vorbească după o lună și jumătate.

„A făcut ceva mai mult experimental, pentru că era singurul centru din ţară. Ne-am dat pe mâna unei asistente extraordinare Lucica. A reuşit într-un timp foarte scurt şi să-l determine pe Andrei într-o lună jumătate să vorbească. De acolo au început toate progresele lui” – Manuela Hărăbor.

Loading...