Diana Belbiţă crede că Alexandra şi Luiza i-ar fi rezistat monstrului din Caracal dacă ar fi fost sportive ca ea. „Ați spus că distrug o întreagă generație îndemnând fetele către un astfel de sport”

0
174

Admiratorii „Prinţesei războinice” au aflat că Alexandra şi Luiza i-ar fi rezistat monstrului din Caracal.

Nu mai e un secret că Alexandra şi Luiza i-ar fi rezistat monstrului din Caracal. Luptătoarea de MMA, fostă participantă la Exatlon, a urmărit cazul de la Caracal, cu criminalul Gheorghe Dincă în prim-plan, despre care se crede că a ucis cel puţin două fete, pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

“Băi oameni buni, m-ați judecat și blamat pe mine că fac un sport dur. Ați spus că ăsta nu e sport, că distrug o întreagă generație îndemnând fetele către un astfel de sport, că mă automutilez, că trebuie să fiu firavă că sunt femeie. Dar nu v-ați gândit că în ziua de azi, să știi să te aperi a devenit o necesitate?”, a postat Belbiţă.

E clar că Alexandra şi Luiza i-ar fi rezistat monstrului din Caracal. “Nu voi comenta despre instituțiile statului, că nu sunt în măsură, dar vreau să trag un semnal de alarmă pentru părinții care, în cazuri speciale, mai pot da copiilor lor o șansă la viață.”, a mai completat luptătoarea de MMA.

Loading...