De ce l-a ales Simona Halep pe Toni Iuruc! Adevărul a ieșit la iveală

0
503

Simona Halep, 27 de ani, trăiește de câteva săptămâni o frumoasă poveste de dragoste alături de Toni Iuruc, un om de afaceri machidon în vârstă de 40 de ani.

Toni Iuruc i-a cucerit inima Simonei și datorită faptului că seamănă cu actorul ei preferat Gerard Butler. Jucătoarea de tenis a declarat în repetate rânduri că și-ar dori să aibă o întâlnire cu Gerard Butler ”pentru că îmi place cum arată. Mi-a plăcut de el dintotdeauna”. Toni Iuruc, stânga, a fost alături de Simona Halep la Balul Campionilor de la Wimbledon

Simona Halep a caracterizat astfel bărbatul ideal: ”Să fie sensibil, blând şi să ţină la mine din punct de vedere sufletesc”.

O analiză făcută de Libertatea a scos în evidență faptul că Simona preferă bărbații înalți, precum Del Potro și Gulbis. Înalt este și Iuruc, care îi va fi alături Simonei la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului.
Citeşte întreaga ştire: Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, seamănă cu actorul ei preferat, Gerard Butler. ”Mi-a plăcut de el dintotdeauna”

Loading...