CRIMINALUL si-a recunoscut faptele odioase, ţi se face pielea de găină. Detaliile sunt sfâsietoare! Dincă a spus TOT cu lacrimi în ochi, a cedat în faţa anchetatorilor. Ce pedeapsa ar merita un astfel de MONSTRU?

0
344

Scene șocante în curtea criminalului din Caracal. Gheorghe Dincă ar fi plâns in în timpul perchezițiilor. Acesta ar regreta ceea ce a făcut și plânge din cauza situației în care a ajuns. Criminalul le-ar fi spus oamenilor legii că îşi iubeşte copiii, că regretă ce a făcut şi că a minţit la început și vrea să plătească pentru faptele sale.

Gheorghe Dincă ar fi mărturisit că le-a ucis pe cele două fete, a recunoscut al patrulea viol şi că ducea femei în Italia. Agresorul primea 500 de euro pentru fiecare femeie.

Apar informații noi privind monstrul din Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că a violat o a patra femeie, anunță România TV. Totul după ce acesta le-a spus anchetatorilor că le-a violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. În urmă cu doua zile, o femeie de 49 de ani a de pus reclamație la poliție, susținând că a fost bătută și violată de Dincă, care o dusese acasă la el pentru a face curățenie.

Apar noi informații în cazul care a îngrozit întreaga țară. Gheorghe Dincă a mărturisit ce s-a întâmplat şi înainte să o ucidă pe Alexandra.

Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al monstrului din Caracal a spus ce a declarat clientul său despre Alexandra. Potrivit acestuia, fata i-ar fi cerut să meargă la farmacie pentru că acuza dureri.

Mai mult, aceasta i-a scris pe un bilețel ce să-i aducă. „În dimineața zilei de joi, 25 iulie, aceasta i-a dat un bilețel. A plecat la farmacie la solicitarea Alexandrei. Acuza niște dureri și i-a scris pe o hârtiuță ce să-i aducă”, a declarat avocatul din oficiu la România TV

Totuși, criminalul nu a venit cu medicamentele. Acesta nu a mers la farmacie, lucru confirmat și de farmacista la care mergea Dincă de obicei, dar și de raport.

„A luat-o pe Alexandra în mașină, i-a propus să facă sex. Fata a refuzat, i-a dat un pumn și a dus-o în stare de inconștiență acasă. Au existat discuții, nu directe, care conduceau către o astfel de solicitare. S-au făcut simulări cu niște sume de bani. A oprit mașina, s-a dus în spate și susține că a lovit-o. A decis s-o ducă acasă. Spune că a legat-o în dormitorul lui, dar nu foarte strâns la picioare. Putea să facă pași, chiar și legată. I-a pus la ochi o bandă adezivă, dar nu i-a legat mâinile. Inculpatul a plecat de acasă, dar a spus că avea două, trei telefoane, pe care le avea în acea încăpere. Știa că telefoanele nu funcționează. A plecat la farmacie, la rugămintea Alexandrei, care i-a scris pe o hârtie ce să-i ia. A fost plecat vreo patru ore, dar n-a fost la farmacie. S-a întors și a văzut telefonul aprins. A presupus că a sunat poliția. A avut un exces de furie, pentru că-i spusese să nu se atingă de nimic. Îi lăsase doar televizorul deschis. I-a aplicat o lovitură peste față care a dus la decesul Alexandrei. A încercat să o resusciteze, dar nu a reușit. Era în jurul orei 12”, a relatat avocatul, inițial.

Farmacista a negat că agresorul ar fi venit să cumpere cremă în ziua în care a ucis-o pe fată. Acesta a declarat că îl cunoaște pe agresor pentru că a cumpărat mereu de la ea medicamente pentru răceală. Femeia susține că i s-a părut a fi un om normal.

Farmacia la care mergea Gheorghe Dincă se află la circa 10 minute de mers pe jos de locuința sa, de pe Calea Craiovei, lângă piața din Caracal.

Loading...