Ce face Alina Vidican cu banii lui Cristi Borcea. Nu se mulțumește doar cu ce primește din pensia alimentară

0
142

La aproape trei ani de la divorțul de Cristi Borcea, viața Alinei Vidican este total schimbată. Tânăra se poate mândri, în prezent, cu un look nou și cu o afacere care îi aduce în cont sume consistente. Aceasta are pe listă o mare dorință, iar cuvântul fostului soț este decisiv pentru concretizarea ei.

Ce a făcut Alina Vidican după divorțul de Cristi Borcea
După separarea de Cristi Borcea, Alina Vidican s-a retras cu cei doi copii ai ei și ai fostului acționar de la Dinamo pe tărâm american, într-un loc care le-a devenit în acest timp adevărata casă.

În Miami, aceasta are grijă de creșterea și educația micuților ei, dar și de restaurantul pe care și l-a deschis.

Chiar dacă Alina și Cristi nu mai formează un cuplu, ea primește din partea bărbatului o pensie alimentară consistentă pentru copii și, în plus, acesta le-a oferit ei și micuților Borcea un apartament.

Cristi Borcea si Alina Vidican s-au casatorit religios, duminica 28 August 2012, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera.

În ce plănuiește să investească bani
Tânăra are însă alte planuri cu apartamentul primit. ”Cristi Borcea i-a lăsat apartamentul din Miami, un apartament extrem de scump, pe malul oceanului. Doar că Alina a decis că ea și copiii lor nu ar avea nevoie de un asemnea apartament și că le-ar fi mai bine dacă ar avea o casă.

Doar că, în zonă, casele sunt foarte scumpe,așa că Alinei i-a venit o idee”, a mărturisit un apropiat de-al familiei timișorencei, potrivit wowbiz.ro.

Pentru a-și concretiza dorința, Alina are însă nevoie de acordul fostului soț, pe care este hotărâtă să-l obțină cât mai repede.

Astfel, ea ar vrea să vândă apartamentul, care se ridică la aproape un milion de dolari, și să își cumpere o altă proprietate, tot în Miami, dar nu pe malul Oceanului.

”Dacă își cumpără o casă, nu foarte mare, dar cu curte, în Miami, dar nu fix pe malul Oceanului ar costa-o jumătate din suma pe care ar putea să o încaseze pentru apartamentul în care locuiește acum.

Așa că, de ceva vreme, încearcă să îl convingă pe Cristi Borcea să îi permită să facă o asemenea schimbare și, evident, să îi lase ei restul banilor, bani pe care normal, i-ar pune în conturile copiilor lor”, arată wowbiz.ro.

Loading...