Apa cu Ghimbir : cea mai sănătoasă băutură pentru a arde toată grăsimea de pe talie, spate şi coapse

0
2061

Internetul este plin de un număr foarte mare de diete, reţete si remedii de a pierde in greutate şi cu siguranţă aţi încercat unele dintre ele, unele cu mai multă eficienţă decât altele. Una dintre reţete cu o mare efcienţă şi rezultate rapide – este apa cu ghimbir. Apa cu ghimbir intr-adevăr garantează rezultate atunci când vine vorba de slăbit. Te ajută să arzi grăsimile din cele mai încăpăţânate locuri. Zona şoldurilor şi a burţii, care este zona cea mai dificilă de a slăbi, nu va mai fi de acuma zona ta cu probleme. În plus, pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti, apa cu ghimbir este foarte sănătoasă şi te va proteja de un număr foarte mare de boli.

Acestea sunt cele mai mari beneficii a consumului apei cu ghimbir

-Colesterol mai mic – consumul regulat al apei cu ghimbir ajută la scăderea nivelului colesterolului şi prevenirea bolilor asociate cu această boală.
– Hipertensiunea – apa cu ghimbir ajută la reglarea presiunii ridicate a sângelui şi combaterea formării cheagurilor de sânge arteriale.
-Proprietăţi anti-inflamatoare – apa cu ghimbir are proprietăţi anti-inflamatoare şi previne debutul osteoartritei şi reumatismului.
– Proprietăţi anti-oxidante – apa cu ghimbir previne daunele cauzate de radicalii liberi datorită proprietăţilor antioxidante.
-Proprietăţi anti-cancer – pentru că are puternice proprietăţi anti-inflamatoare şi anti-cancer, apa cu ghimbir te protejează de toate tipurile de cancer.

Vei avea nevoie de :
– câteva felii subţiri de rădăcină de ghimbir
– 1.5 l apă
– suc de lămâie(dacă vrei)

Metoda de preparare:
Fierbe apa şi adaugă rădăcina de ghimbir . Las-o la fiert pentru 10-15 minute şi apoi o d-ai la o parte să se răcească un pic. Strecoară amestecul, adaugă sucul de lămâie şi bei un pahar din acest remediu dimineaţa, înainte de micul de jun şi un pahar înainte de cină.

Beneficiile ghimbirului
Stimulează circulaţia sângelui
Ghimbirul este bogat în zinc şi magneziu, 2 ingrediente cheie atunci când vine vorba de o circulaţie bună a sângelui. În plus, inhibă acumularea colesterolului la ficat, care este crucială în prevenirea a numeroase probleme cardiovasculare.

Îmbunătăţirea absorţiei nutrienţilor
Ghimbirul îmbunătăţeşte absorbţia nutrienţilor necesari omului deoarece stimulează secreţia enzimelor de la stomac şi pancreas. Daca ai un apetit scăzut, mestecă o bucată de rădăcină de ghimbir înainte de fiecare masă şi curând vei observa îmbunătăţiri.

Te protejează de răceli şi de gripă
Această rădăcină are puternice proprietăţi antibiotice şi expectorante care s-au dovedit a fi foarte eficiente împotriva răcelilor şi a gripei. Oamenii din Asia au folosit-o de secole ca un puternic remediu impotriva gripei cu rezultate nemaipomenite. Acest lucru a fost dovedit ştiinţific de un studiu făcut la Departamentul de Medicină al Universităţii din Maryland, ajungând la concluzia ca ceaiul de ghimbir este foarte benefic in tratarea simptomelor gripei şi răcelilor.

O digestie mai bună
Pe lângă îmbunătăţirea absorbţiei nutrienţilor, ghimbirul ajută la tratarea durerii abdominale ca rezultat al inflamării stomacului. Are beneficii împotriva gazelor şi balonării, constipării şi promovează o digestie bună.

Îţi îmbunătăţeşte sistemul imunitar
Dacă consumi ghimbir în mod regulat, sistemul imunitar va funcţiona fără greşeli. Ajută împotriva oricărei infecţii, tuse, gripe şi boli cronice.

Scade durerea acută
După cum am menţionat deja, ghimbirul are proprietăţi anti inflamatorii care sunt foarte bine venite pentru scăderea durerilor acute şi inflamaţiilor.

Loading...