Antonia, schimbare radicală de look. În primele secunde NU o recunoști

0
243

Antonia a făcut o schimbare radicală de look. Artista a dat fuga la un hair-stylist din Capitală, iar acum fanii n-o mai recunosc pe stradă.

Antonia a decis să-și schimbe look-ul radical! Îndrăgita cântăreață a mers la un hair-stylist din Capitală, iar fanii au rămas muți de uimire după ce au văzut rezultatul. Artista a renunțat la părul lung și culoarea naturală pentru niște codițe împletite, în stilul ”dreadlock”, blond platinate.

Antonia a decis să facă această schimbare radicală pentru filmarea noului videoclip alături de Lino Golden. Și, ce-i drept, noua coafură o prinde de minune pe artistă, iar de aceeași părere sunt și fanii ei care nu au contenit cu complimentele.

Antonia și Alex Velea, poveste de dragoste ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010, iar în prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Citeste continuarea AICI

Loading...